EFSIX 1231C3
Van de stadt design
1512-home01

Leden Enquete 2018

In de algemene ledenvergadering van 10 maart is afgesproken dat het bestuur van de EKON een vernieuwde visie vaststelt. Dat kunnen we als bestuur niet zonder jouw input. Zou je deze vragenlijst willen invullen, zodat we een goed beeld krijgen van wat er leeft onder onze leden? Het invullen duurt niet langer dan 10 minuten. Op de komende algemene ledenvergadering presenteren we de resultaten en de vernieuwde visie. We danken je hartelijk voor je medewerking!

1. Graag ontvangen we je naam, zodat we je desgewenst kunnen benaderen voor meer informatie.

2. Wat vind je van het huidige aanbod van evenementen op de EKON activiteiten agenda?

3. Zou je je actief willen inzetten voor activiteiten van de EKON? Denk bijvoorbeeld aan een bestuursfunctie, het organiseren van wedstrijden, toerevents, trainingen of gezellige bijeenkomsten, technische ondersteuning aan EKON-leden of promotionele activiteiten.

4. Wil je deelnemen aan een What’s app groepje met Efsix-zeilers in jouw regio?

5. Op welk gebied zou je de informatievoorziening vanuit de EKON verbeterd willen zien?

6. Hoe tevreden ben je over de huidige klassevoorschriften?

7. Welk beleid heeft jouw voorkeur op het gebied van innovaties om de boot sneller, moderner of meer volgens persoonlijke voorkeuren te maken

8. We vinden het belangrijk dat er regelmatig Efsixen worden verkocht, zodat de EKON ook in de toekomst een actieve klasse kan blijven. Welke ideeën heb je om de Efsix te promoten?

9. Dit is het einde van de vragenlijst. Hartelijk dank voor jouw input! Mocht je meer suggesties hebben, dan kun je deze hieronder invullen.

Door op de knop "verzenden" te drukken, sla je de resultaten op.

ekonlogo