EFSIX 1231C3
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
Van de stadt design

EKON

Wat doen we?   

De Efsix Klasse Organisatie Nederland, afgekort EKON, is een vrijwilligers vereniging voor (en van) iedereen die interesse heeft in de Efsix.  

De Efsix is bijzonder geschikt om sportief te zeilen met het hele gezin, omdat de fok eenvoudig te hanteren is en het hogere voordek beschutting biedt. De EKON heeft geen eigen clubhuis, dus zien we elkaar bij wedstrijden en wisselen kennis en informatie uit via een nieuwsbrief en op het besloten gedeelte van deze site. Met de EFSIX wordt gevaren op de Nederlandse meren, stromende rivieren en op open zee. In groepsverband organiseert de EKON nu al weer ruim 40 jaar vele evenementen verspreid over Nederland, België en Duitsland voor de EFSIX. 

De EFSIX is veelzijdig en niet alledaags. Deze boot voor 4 personen is snel, wendbaar en eenvoudig op de trailer te krijgen. Voor het verbeteren van de zeiltechniek en tactiek organiseren we daarom jaarlijks een trainingsweekend voor de beginnende of meer ervaren EFSIX zeiler. Kijk voor de data en inschrijving in de agenda.  

Ook is de EKON er voor tips over onderhoud, trimmen en andere nuttige informatie voor uw EFSIX. Deze informatie is beschikbaar voor leden op het besloten gedeelte van deze site. 

De EFSIX is ook een ideale vakantieboot. Op deze website staan enkele reisverslagen van leden van de EKON.  

Daarnaast kan de EKON adviseren en assisteren bij een aan/verkoop van 2e hands boten. Neem hiervoor contact op met het bestuur.   

Interesse en u wilt het zelf ervaren? Wij stellen u in de gelegenheid om op afspraak een proefvaart te maken in een EFSIX te maken. 

 

Voor informatie over de vereniging.   Mail met:  

Secretaris EKON,

 

email: secretaris(at)efsix.nl    

    of   bestuur(at)efsix.nl    

00-jan-pieter-richard-spiegelplas-2011
efsix-animated1