EFSIX 1231C3
Van de stadt design

Aankondiging winterwedstrijden Reeuwijk

Geplaatst op 25-10-2022  -  Categorie: Algemeen

Er zijn komende winter weer wedstrijden in Reeuwijk bij vereniging Elfhoeven. De afgelopen jaren deed er een leuk groepje Efsixen mee aan de wedstrijden en we hopen ook dit jaar weer op voldoende deelnemers voor een eigen startgroep. Een mooie voorbereiding op het volgende seizoen dat voor zowel de wedstijdzeiler als de toerzeilers nieuwe uitdagingen in petto heeft! Houd de website en andere aankondigingen in de gaten!

 

De winterwedstrijden op Elfhoeven Reeuwijk starten op 6 november a.s. 
Als de weersomstandigheden gunstig zijn, niet harder dan vijf beaufort en geen ijs in de plas, kan er wedstrijd gezeild worden. Je kunt meedoen door je in te schrijven via de site van Elfhoeven. Zeven zondagen tot aan Pasen hebben we hiervoor uitgekozen.
De eerste start van de dag zal ergens tegen 11.00 uur zijn, het clubhuis is om 10.00 uur open.

winterwedstrijden22-23Het dagprogramma ziet er als volgt uit: na twee wedstrijdjes zoeken we even de wal op voor een lunch en na de lunch doen we nog twee tot drie wedstrijdjes. Dan kan iedereen op tijd zijn boot weer opruimen en de wedstrijd "evalueren" en gaan de eerste drie met een prijs naar huis. 

Wanneer het weer er slecht uitziet voor de komende wedstrijd zondag worden de inschrijvers via de groepsapp op vrijdagavond op de hoogte gebracht als de wedstrijd wordt afgelast. De wedstrijdleider houdt altijd het recht om alleen de meermans boten te laten starten als hij of zij het onverantwoord vindt om de eenmans te laten starten ivm weer en/of een beperkte rescue capaciteit. 

De inschrijving voor alle wedstrijden is vanaf nu geopend. Voor meermansboten is het inschrijfgeld € 6,- per dag.
Als je van buiten komt en afspraken wilt maken voor de stalling van je boot neem dan contact op met Lukas via sirassimmocnevah.[antispam].@elfhoeven.nl


Reageren

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst